 |
 |
 |
Каре ягняти під виноградним соусом
|
200/50/5 |
Рулет з телятини
(телятина, філе кур.,бекон, шинка, сир рос., шпинат, горіх кедровий) |
200/75/5 |
Стейк із телятини
(теляча вирізка, овочи гриль, томатно-гірчичний соус) |
200/75/50/5 |
Телятина з яблуками
(телятина, яблука, соус яблучний) |
200/50/5 |
Медальони у беконі
(телятина, бекон, овочеве сате, соус винно-гранатний) |
200/75/50/5 |
Крученикі з телятини в томатному соусі
(телятина, чорнослив, селера струч., бекон, соус томатний, рис) |
150/75/75/10 |
Пейпер стейк
(свинина на кістці, овочі гриль) |
250/75 |
Стейк із свінини
(св.корейка, овочі гриль, томатно-гірчичний соус) |
200/75/50/5 |
Крученикі із свинини в вершковому соусі
(св. биток, шпинат, сир рос., бекон, вершковий соус, рис з овочами) |
150/75/75/10 |
Свинина запечена з овочами
(свинина, цибуля , помідори св., сир рос., печериці) |
200/10 |
Реберця в медово-томатному соусі |
250 |
Фуа-гра в ожиновому соусі |
150/50/30 |
Філе індички з яблуками у вершковому соусі |
250 |
Курячі крильця в медово- гірчичному соусі |
270 |
Печінка теляча з яблуками з гранатовим соусом |
150/50/30 |
Печеня в горщиках |
300 |
|
|
|
|
|
 |
|